Ζέρβας: Απαράδεκτη η ακύρωση μετονομασίας της Οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη

Ζέρβας: Απαράδεκτη η ακύρωση μετονομασίας της Οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας με ανάρτησή του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ακύρωση της μετονομασίας της Οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η ακύρωση μετονομασίας της Οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, είναι απαράδεκτη.

Τέσσερις δήμοι και τα αντίστοιχα Δημοτικά Συμβούλια αποφασίσαμε να τιμήσουμε έναν παγκόσμιο Έλληνα, έναν μεγάλο δημιουργό που με το έργο του όχι μόνο ένωσε όλους τους Έλληνες αλλά δόξασε τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Αναφέρομαι στον Μίκη Θεοδωράκη και στην εκπεφρασμένη βούλησή μας να δώσουμε το όνομά του στην οδό Λαγκαδά, ως μια συμβολική πρωτοβουλία της πόλης της Θεσσαλονίκης προς τον μεγάλο αυτό συνθέτη και άνθρωπο. Απόφαση που αγκάλιασε και χαιρέτησε όλη η κοινωνία, πέρα και πάνω από διαχωρισμούς και αφορά έναν δρόμο που διασχίζει και ενώνει τους δήμους μας.

Η απόρριψη αυτής της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη που με εκπλήσσει δυσάρεστα. Δεν μπορούν γραφειοκρατικές αντιλήψεις να ακυρώσουν την θέλησή μας.

Εμείς θα επιμείνουμε»

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.