ΖΤΕ Βlade V770: Το φθηνότερο 4G+ Smartphone αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ

[ad_1]

Το νέο ΖΤΕ Βlade V770, το φθηνότερο 4G+ Smartphone της αγοράς, με κορυφαία χαρακτηριστικά, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 Προορισμός για Smartphones, στα 199€.

zte-blade-v770

Με ΙPS οθόνη 5,2″, το ΖΤΕ Βlade V770 είναι ιδανικό για όλες τις στιγμές της ημέρας επιτρέποντας γρήγορη πλοήγηση και άνετη χρήση, ενώ χάρη στον ισχυρό οκταπύρηνο 1.5 GHz επεξεργαστή του προσφέρει ταχύτατες επιδόσεις κάνοντας το multitasking ακόμα πιο απολαυστικό. Εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 13MP, το ΖΤΕ Blade V770 επιτρέπει στο χρήστη να αποτυπώσει ολοζώντανες φωτογραφίες εξαιρετικής ανάλυσης και ευκρίνειας. Η συσκευή διαθέτει 32GB αποθηκευτικό χώρο και μνήμη RAM 2GB, για να μπορεί κανείς να αποθηκεύσει όλα τα αγαπημένα του multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές και να τα έχει πάντα μαζί του. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται και η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας που φτάνει τα 2540mAh και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ένα ακόμα προηγμένο 4G+ Smartphone προστίθεται στην μεγαλύτερη γκάμα 4G+ Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά. Για να μπορεί κανείς να επικοινωνεί, να σερφάρει και να διασκεδάζει με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE, το οποίο επεκτείνεται δυναμικά έχοντας ήδη ξεπεράσει το 65% της πληθυσμιακής κάλυψης στην Ελλάδα.

Το ΖΤΕ Βlade V770 θα το βρείτε στα 199€ ή δωρεάν ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, και σε 12 άτοκες δόσεις. Μπορεί κανείς να το συνδυάσει με το αξεσουάρ που του ταιριάζει, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

The post ΖΤΕ Βlade V770: Το φθηνότερο 4G+ Smartphone αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.