Η αγάπη έγινε πράξη στο Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου

 

Ευχαριστίες  για την επιτυχημένη αιμοδοσία                                                                που έγινε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στον Ιερό Ναο  μας

Με τις ευχές και την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας  Κ.Κ Βαρνάβα έγινε  με επιτυχία την περασμένη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η εθελοντική αιμοδοσία της Ενορίας μας στο Πνευματικό κέντρο του Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου  Θεσσαλονίκης.

Θερμές  ευχαριστίες  εκφράζουμε :

Στους  πολλούς  εθελοντές αιμοδότες   πρόθυμα  ήρθαν για να προσφέρουν κάτι από τον ίδιο τον εαυτό τους (το αίμα τους) ως έμπρακτη προσφορά αγάπης  στους αδελφούς μας.

Στο προσωπικό του συνεργείου αιμοληψίας του νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α  που προσήλθε προθύμως  να  διακονήσει  την όμορφη αυτή αγαπητική  κίνηση αγάπης  προς  τον συνάνθρωπό  μας.

Στους συνεργάτες του Ιερού ναού μας , στα τοπικά  site του Ωραιοκάστρου και της Θεσσαλονίκης  και όσους συνεισέφεραν  με οποιοδήποτε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Τέλος Ευχόμαστε ο Θεός της Αγάπης με τις πρεσβείες του Αγίου Αθανασίου  να χαρίζει σε όλους  υγεία , κάθε αγαθό και να τους οδηγεί στον δρόμων των Εντολών και των Αρετών Του.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.