Η αγάπη δεν ξοδεύεται και μας χρειάζεται όλους – Εσύ θα λείπεις; 

Η αγάπη δεν ξοδεύεται και μας χρειάζεται όλους – Εσύ θα λείπεις; 

Μέσα σε καιρούς δύσκολους και πονηρούς με την ανάγκη να έχει γίνει γνώριμη συνθήκη για πολλούς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με λάβαρο τους το σύνθημα η αγάπη δεν ξοδεύεται βρίσκονται εκεί για όλους όσους τους χρειάζονται.
Σε αυτούς τους ανθρώπους αν ενταχθούμε όλοι το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χαμόγελα  θα γίνουν περισσότερα και η δυστυχία θα ψάχνει αλλού κατοικία.

Το oraiokastro24 βρέθηκε για μία ακόμη φορά στην ευτυχή  θέση να μιλήσει με μέλη του συνυπάρχω που κατάθεσαν ένα ελάχιστο κομμάτι της ψυχής τους.  Κάθε ιστορία μοναδική επικεντρωθήκαμε λιγάκι παραπάνω στην ιστορία του Σωτήρη, του Σωτήρη και της Σταυρούλας που βρέθηκαν σε δυσχερή θέση και το συνυπάρχω ήταν κοντά τους και σήμερα ο Σωτήρης είναι αυτός που απλώνει το χέρι να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη μπορείτε να δείτε περισσότερα για την ιστορία της Σταυρούλας εδώ.

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στις 7:00 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου σαν υποχρέωση  προς την αγάπη και την προσφορά καλούμαστε να βρεθούμε στη γενική συνέλευση του συνυπάρχω να γίνουμε μέλη της αλυσίδας αγάπης και να εκλέξουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.