Η αθλιότητα του ΟΑΣΘ συνεχίζεται,παραλίγο τραγωδία

 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε αυτή η είδηση απο την υποψήφια βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας  Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα. Λεωφορείο με σπασμένα φρένα “στάθμευσε” έτσι όπως το βλέπετε. Απο τύχη δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία !

Η φωτογραφία που παρουσιάζει για μια ακόμη φορά την άθλια κατάσταση του ΟΑΣΘ,πέραν των όλων άλλων με αστικά λεωφορεία να διαλύονται εν κινήσει,δρομολόγια με απίστευτη καθυστέρηση κ.α.  συνοδεύεται με την παρακάτω ανάρτηση :

ΟΑΣΘ: Σήμερα το πρωί έφυγε λεωφορείο χωρίς φρένα! Από κάτω (στο χαμηλό επίπεδο) υπήρχε ενας εργαζόμενος, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα! Το συμβάν έλαβε χώρα στο Αμαξοστάσιο Σταυρούπολης. Και η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων συνεχίζεται.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρίν απο ενα χρονο κατέβαινα με το αυτ/το μου την Θεσσαλονίκης και ειχα μπροστά μου ενα λεωφορείο του ΟΑΣΘ το οποίο ντουμάνιαζε απο την εξάτμιση και ειχε στραβό σασί, δηλαδή οι μπροστινές ροδες, όπως το εβλεπα καθως το ακολουθουσα, πατούσαν πιο αριστερά απο τις πίσω, πήγαινε λιγο μονόπατα που λενε… Παίρνω τηλέφωνο το 100 και τους ενημερώνω, τους ειπα πως κατεβαινει για θεσσαλονικη για τον Σιδ. Σταθμό που κανει τέρμα. Δύο ώρες μετά καθως ανέβαινα για Ωραιόκαστρο το βλέπω πάλι μπροστά μου, ξαναπαίρνω το 100 και τους λέω πάλι απο την αρχή τι συμβαίνει… Μου δίνουν να μιλήσω με κάποιον άλλον ο οποίος μου λέει: ”Ακούστε κύριε δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα ειναι κρατικό το Λεωφορείο !! Καλά ούτε αν πέρασε ΚΤΕΟ;; – Σας είπα κύριε είναι κρατικό !!! Το συμπέρασμα δικό σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.