Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την επίθεση στον σύνδεσμο οπαδών του Άρη

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την επίθεση στον σύνδεσμο οπαδών του Άρη που σημειώθηκε εχθές 9/5/19

 

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν σε επίθεση σε βάρος συνδέσμου αθλητικού συλλόγου της πόλης στην περιοχή του Ευόσμου.

Πρόκειται για πέντε νεαρούς ημεδαπούς, ηλικίας 22 έως 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για έκρηξη, παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες, διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους προέβησαν στη ρίψη μολότοφ, πυρσών και λοιπών αντικειμένων σε σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικού συλλόγου της πόλης στην περιοχή του Ευόσμου.Από την επίθεση τραυματίσθηκε ένας νεαρός ημεδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα βεγγαλικό.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.