Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση των δραστών της αιματηρής οπαδικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για την ταυτοποίηση των δραστών της αιματηρής οπαδικής επίθεσης στη ΘεσσαλονίκηΕξιχνιάσθηκε άμεσα απόπειρα ανθρωποκτονίας  σε βάρος τριών ατόμων

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η επιστημονική συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οδήγησαν στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ’ αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο.

Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής.

Πυροβολισμοί-Θεσσαλονίκη: Σε ιδιωτική κλινική εντοπίστηκαν οι τραυματίες απο το οπαδικό επεισόδιο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.