Η απεργία των φαρμακοποιών είναι σοβαρή. Η υγεία ενός παιδιού;

“Το να ζεις σε κλειστή κοινωνία έχει να σου προσφέρει και καλά” λένε κάποιοι….
Συμπολίτισσα μας σήμερα,με την απεργία των φαρμακείων, κάλεσε σε φαρμακοποιό κάτοικο του Ωραιοκάστρου που το φαρμακείο της είναι στο Ωραιόκαστρο για να ζητήσει την εξυπηρέτηση της,μιας και το παιδί της είναι άρρωστο.
Καλή της πίστη της συμπολίτισσας θεώρησε οτι επειδή γνωρίζονται με την φαρμακοποιό θα την εξυπηρετούσε….
Κακώς νόμιζε όμως!!
Η απάντηση που έλαβε είναι οτι η απεργία είναι σοβαρή και δεν μπορεί να την χαλάσει για κανέναν και για τίποτα!!!
Τι κι αν είσαι άρρωστος; Η απεργία είναι σοβαρή!
Γιατί αν υποφέρει ο κάθε άρρωστος τότε θα συγκινηθεί η κυβέρνηση και θα τακτοποιηθούν τα αιτήματα…..
Και αν δε πεθάνει και κανείς…;;…εκεί θα λυθούν όλα σε λίγα λεπτά!!
Αναυθαίρετο δικαίωμα η απεργία,κανείς δε διαφωνεί σε αυτό αλλά γιατί σε κάθε απεργία πρέπει να την πληρώνουν οι αθώοι;

20140326-204407.jpg

vendo

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρωτον: υπαρχουν τα φαρμακεια ασφαλειας ,για την υγεια του παιδιου! αλλα αυτο ,απαιτει απο τους γονεις του παιδιου, λιγο παραπανω κοπο! αλλα, γονεις του ειναι, αν ειναι δυνατον ,θα κανουν το κατι τις παραπανω!δευτερον: αν πραγματικα ενδιαφερομαστε για την καλη υγεια του παιδιου, γενικως, τοτε θα σταθουμε διπλα στον αγωνα των φαρμακοποιων, για να εχουν και τα επομενα χρονια, τα παιδια καλη υγεια, οπως την ξερουμε μεχρι σημερα, και μας βολευε!!! για να υπαρχει αυτη η φαρμακοποιος , (που της τηλεφωνησε σπιτι για να την εξυπηρετησει), για να την υπηρετει και στο μελλον , θα πρεπει να σταθουν, διπλα στην φαρμακοποιο και τον αγωνα της ,και οχι απεναντι της και να την καταδεικνυουν ,οπως κανουν αυτην την στιγμη!!!! επιτελους ας ανοιξουμε και τα ματια και τα αυτια ,για να δουμε καθαρα την εικονα!!δεν συμφερει κανεναν ελληνα πολιτη ,η εξαφανιση του ελληνικου φαρμακειου, και η επελαση του φαρμακειου της ξενης αλυσιδας !!!δανεικο φαρμακο??τι ειναι αυτο!!!!δεν εχετε τα χρηματα για την συμμετοχη??? παρακαλω περαστε εξω!!!μετρηση πιεσης ,συμβουλες χειρισμου, δωρεαν?? μα τι λετε! 5 ευρω η voltaren gel??μα τι λετε !!!15 κανει!!σας ειχαν κακομαθει μου φαινεται!!!!!αυτες ειναι μερικες προτασεις ,απο το μελλον με τις πολυεθνικες!και ειναι μονο τα απλα! δεν εχω τον χωρο αλλα και τον χρονο να αναλυσω τις πολυ σοβαροτερες επιπτωσεις ,σε επιπεδο φορολογικο(για την χωρα), ασφαλιστικο(για την χωρα) και πρωτοβαθμιας φροντιδας! (για τον πολιτη)!αααα!!!και να μην ξεχασω το σημαντικο!!απο εκει που ξεκινησε η αναρτηση!!!!!τις εφημεριες! το νομοσχεδιο ,δεν τις προβλεπει καν!!!αφηνει το ωραριο παντελως ελευθερο!!!!δηλαδη να ανοιγει κανεις ,οποτε θελει, οσο θελει και να κλεινει επισης οποτε θελει!!!δηλαδη ,αποχαιρετειστε τις διανυκτερευσεις και τις εφημεριες σαββατα ,κυριακες, γιορτες ,χριστουγεννα ,πασχα, κλπ!!ισως καποια αλυσιδα καπου ,καποτε, σε καποιο υποκαταστημα να αφησει καποιον για καποιες ωρες ,ανοικτον!!!στα ποσα χιλιομετρα θα ειναι(αν θα ειναι)???αδιαφορο!!!!θα ειναι ολη νυκτα??? δεν σφαξαν, ειναι νεκρες ωρες ,χωρις τζιρο,αδιαφορο για τον επιχειρηματια!!μονο χασουρα και εξοδα!!ειπατε τιποτα???

  2. Μη σου τύχει να εχεις δικο σου άνθρωπο άρρωστο και μάλιστα το παιδί σου.εγω εχθες για να βρω απλα φάρμακα έφτασα στην Θερμή απο το ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ,τόσα φαρμακεια εχουμε πλέον και κανένα δεν ήταν ασφαλείας και απο οτι είδα ουτε σημερα ειναι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.