Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρίζει τις κοινωνικές δομές του δήμου Ωραιοκάστρου

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρίζει τις κοινωνικές δομές του δήμου Ωραιοκάστρου

Τις κοινωνικές δομές του δήμου Ωραιοκάστρου υποστηρίζει εμπράκτως η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. στον αγώνα τους να δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας εν τω μέσω της πανδημικής κρίσης για τους πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και δεδομένων των πιεστικών αναγκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρέδωσε στον δήμο Ωραιοκάστρου διατακτικές για αγορές από σούπερ μάρκετ, οι οποίες πρόκειται να διατεθούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

«Οι κοινωνικές δομές του δήμου Ωραιοκάστρου βρίσκονται αδιάλειπτα στο πλευρό των πολιτών που χρήζουν βοήθειας, δίνοντας τον δικό τους αγώνα, ώστε να μην λείψουν είδη πρώτης ανάγκης από κανέναν συνάνθρωπό μας που ανήκει σε κάποια ευάλωτη πληθυσμιακή ομάδα. Στον αγώνα αυτό η συνεισφορά  της ΕΔΑ ΘΕΣΣ είναι πολύ σημαντική», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. , «η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσάρεστες εξελίξεις που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορονοϊού, στηρίζει τις δημοτικές αρχές στις περιοχές της αδείας της. Η οικονομική βοήθεια προορίζεται για τις κοινωνικές τους δομές, με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων».

»Αναλαμβάνοντας αυτή την πρωτοβουλία, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εκφράζει τη διαρκή στήριξη προς την κοινωνία. Απόρροια του συνεχούς διαλόγου που διατηρεί η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τις τοπικές αρχές είναι η ανάδειξη της ανάγκης για την υποστήριξή τους. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία αφουγκράζεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στο συνάνθρωπο», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.