Η ΕΛΠΙΔΑ πάει Χορτιάτη και σε προσκαλεί παρέα της!

Η ΕΛΠΙΔΑ πάει Χορτιάτη και σε προσκαλεί παρέα της!

Ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ προσκαλεί τα Μέλη και τους Φίλους στη φθινοπωρινή του εξόρμηση στο Χορτιάτη, το αγαπημένο βουνό περιπατητών και ορειβατών της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020. Ο Χορτιάτης ή Κισσός (1201 μ.) θεωρείται ως το στεφάνι της Θεσσαλονίκης, της Νύμφης του Θερμαϊκού.
Η συνάντηση των συμμετεχόντων θα γίνει στις 10.00΄-10.30΄ στην κεντρική πλατεία του Χορτιάτη. Από εκεί, πάντα με τα ιδιωτικά μας αυτοκίνητα, θα κατευθυνθούμε με τη βοήθεια των οδηγών -εθελοντών μας στην αφετηρία του μονοπατιού, στο προσκοπικό κέντρο “Θεόδωρος Λίτσας” σε υψόμετρο 800μ. Μετά από χαλαρή πορεία 1.30΄ώρας μέσα στο υπέροχο δάσος με καστανιές και οξιές, θα καταλήξουμε στο καταφύγιο “Νίκος Παπαδόπουλος” του Σ.Ε.Ο. Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών ,στη μαγευτική θέση “Κερασιές”, στα 1008 μ.
Θα ακολουθήσει ξεκούραση στο καταφύγιο, με ροφήματα και γλυκά και σιγά σιγά θα πάρουμε το μονοπάτι της επιστροφής.
Για την ασφαλή διαδρομή θα είναι μαζί μας και θα προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους εθελοντές οδηγοί μέλη ορειβατικού συλλόγου.
Η τιμή συμμετοχής σε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου μας είναι 10€/άτομο και 25€/4 άτομα για οικογένειες.
Ο εξοπλισμός μας είναι ορειβατικά μποτάκια ή καλά αθλητικά βάδην, μπατόν για όσους έχουν, καπέλα, νερό, μπάρα δημητριακών ή παστελάκι, μπουφάν λεπτό ή αδιάβροχο. Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται με την απόλυτη προσωπική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Κορίνα 6977 358635 και Πόλυ 6932 103159.
Anna Rafailidou, Κωνσταντίνος Κοντοδήμος και 36 ακόμη
11 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.