Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στο Ωραιόκαστρο για ναρκωτικά και παραβιάσεις covid19

Όπως ενημέρωσε άμεσα το oraiokastro24 εχθές σε μονοκατοικία του Ωραιοκάστρου συνελήφθησαν 7 άτομα για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Επιπλέον η συνάθροισή τους παραβίαζε τα μέτρα του covid19 με αποτέλεσμα να επιβληθούν και τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (03-12-2020), στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, συνολικά επτά (7) άτομα, ηλικίας από 18 έως 26 ετών, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην ανωτέρω περιοχή, στην οποία ήταν συγκεντρωμένοι οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, δύο (2) μεταλλικοί τρίφτες, καθώς και (1) μεταλλική ζυγαριά ακριβείας.
Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, ενώ για τον ιδιοκτήτη της οικείας σχηματίστηκε δικογραφία και για το αδίκημα της παραβίασης των μέτρων πρόληψης ασθενειών.
Επιπλέον επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη ως διοργανωτή της συνάθροισης, το διοικητικό
πρόστιμο των (3.000) ευρώ ενώ στους υπόλοιπους, το διοικητικό πρόστιμο των (300)
ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Ωραιόκαστρο : Συλλήψεις για χρήση και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση των μέτρων covid19

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.