Η εταιρεία digipro φέρνει στην ελληνική αγορά τις θήκες κινητών και tablets xoomz & iCarer

[ad_1]

Η εταιρεία digipro φέρνει στην ελληνική αγορά τις κορυφαίες σε ποιότητα και design θήκες κινητών και tablets xoomz & iCarer.

digiprologo-p2-800

Πρόκειται για σειρές προϊόντων που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα υλικών & κατασκευής, ενώ επιπλέον έχουν άψογη εφαρμογή, ποικιλία χρωμάτων, πολυτελή συσκευασία και φυσικά προσιτή τιμή.

platinum-electroplating-d-brown

iphone-7-v-neck-blue

electroplating-vintage-red

customized-wood-brown

Με υλικά όπως χειροποίητο δέρμα, ανάγλυφο μοτίβο ξύλου, μαλακή σιλικόνη με τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης & ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, λεπτό σχεδιασμό και εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, τα προϊόντα των εταιρειών xoomz και iCarer συνδυάζουν την κορυφαία ποιότητα με την προσιτή πολυτέλεια.

xoomz

icarer_logo

Αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την εταιρεία digipro και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.digipro.gr.

The post Η εταιρεία digipro φέρνει στην ελληνική αγορά τις θήκες κινητών και tablets xoomz & iCarer appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.