Η Λευκή Νύχτα 2019 Ωραιόκαστρο,βίντεο

                      Αγγέλων Έλευσις και Λευκή Νύχτα
για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν μαζί σε συνεργασία Δήμου Ωραιοκάστρου και Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου υπο την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά η καθιερωμένη εκδήλωση του δήμου Ωραιοκάστρου Αγγέλων Έλευσις ενσωματώθηκε με την εκδήλωση του Ε.Σ.Ω. που πραγματοποιείται στην Λ.Δημοκρατίας.

Απο νωρίς στήθηκαν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά απο την ΔΗΚΕΩ και την ΔΟΠΠΑΩ.

Η master κουζίνα που έστησε η Κωσταντία Χαλάστη μαζί τρεις παίκτες απο το master chef ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους! Διαγωνίστηκαν για το ποιος θα κάνει την καλύτερη ζύμη για…Χριστουγεννιάτικα στολίδια!!!

Η Φιλαρμονική του δήμου με τον μαέστρο Αχιλλέα Ρούση σκόρπισαν τα κάλαντα παντού και ευχήθηκαν καλές γιορτές!!

Η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και επιφυλακή για την ασφάλεια όλων όσων απολάμβαναν την βραδιά!

Η βραδιά απογειώθηκε με την συναυλία των Stavento !

Στην εκδήλωση σημαντική ήταν η παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ.Καρανίκα Γιώργου.Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου του ΕΣΩ και ήρθε απο την Αθήνα αποκλειστικά για αυτήν την εκδήλωση.

Για μια ακόμη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Θέρμης ήρθε στο Ωραιόκαστρο για να περάσουν μαζί την Λευκή Νύχτα,όπως το ίδιο κάνει κάθε χρόνο και ο ΕΣΩ και το ίδιο θα κάνει και σήμερα,7.12.19 που είναι η Λευκή Νύχτα Θέρμης!δείτε σχετικά εδώ.
Εκπρόσωποι ήταν ο πρόεδρος Ευστάθιος Πιστέλας με την σύζυγό του,η αντιπρόεδρος του συλλόγου και σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ.Φανή Μπλιούμη και ο  γενικός γραμματέας του συλλόγου κ.Νίκος Τριανταφυλλίδης.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησαν ακόμη η κ.Σοφία Μαυρίδου, ο κ.Κλεόβουλος Θεοτόκης,ο κ.Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ο κ.Κυριάκος Μερελής.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο αντιπεριφερειάρχης κ.Σωτήρης Μπάτος.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.