Η παράνομη μεταφορά αλλοδαπών συνεχίζονται ασταμάτητα – 6 συλλήψεις σε μια ημέρα

Συνελήφθησαν 6 άτομα τα οποία ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών Διαπιστώθηκε η μεταφορά συνολικά  (16) παράτυπων μεταναστών

 

Οι συντονισμένες ενέργειες και η συστηματική έρευνα Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στις συλλήψεις έξι (6) ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

 

Ειδικότερα:

 

  • Πρωινές ώρες σήμερα (13-01-2020) αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν (4) αλλοδαπούς οι οποίοι μετέφεραν με δύο αυτοκίνητα και αποβίβασαν σε εγκαταλελειμμένο χώρο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου (12) παράτυπους μετανάστες.

Ακολούθως, προέβησαν στη σύλληψη ενός επιπλέον αλλοδαπού ο οποίος σκόπευε να διευκολύνει την μεταφορά των διακινητών με έτερο όχημα.

 

  • Πρωινές ώρες σήμερα (13-01-2020) αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής εντόπισαν στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας ,  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εμφανώς έμφορτο με άτομα με οδηγό 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών ακινητοποίησε το όχημά του σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας. Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός μετέφερε (4) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη xώρα.

 

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Θέρμης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.