Η πικρία της πραγματικότητας.

Επειτα την μικρή συμμετοχή των επαγγελματιών του Ωραιοκάστρου σε μια ημερίδα του Ε.Σ.Ω. που καίει τον κάθε καταστηματάρχη,είτε έμμεσα είτε άμεσα γράφτηκαν λόγια ψυχής,λόγια γεμάτα πίκρα και πραγματικότητα στα social media:

Σύλλογος ο [síloγos] Ο19 : ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ, οργανωμένη και νομικά αναγνωρισμένη, που επιδιώκει με κοινή δράση να πετύχει έναν ορισμένο
ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ. (Λεξικό)

ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ .Αυτό ορίζει το λεξικό για την έννοια του συλλόγου.
Στον εμπορικό σύλλογο του τόπου μας αποδείξαμε σήμερα για άλλη μια φορά ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με την έννοια του συλλόγου. Είμαστε πάνω από 200 επαγγελματίες από τους οποίους δραστηριοποιούνται τρεις….

ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ . Όπως φαίνεται δεν έχουμε ούτε κοινούς στόχους , δεν έχουμε κοινή δράση δεν θέλουμε βρε αδερφέ να πάει μπροστά η τοπική αγορά ….τόσο απλά….
Θέλουμε ο καθένας μας να πράττει για λογαριασμό του..
Πολεμάμε τον θεσμό για προσωπικά συμφέροντα … τον ισοπεδώνουμε αν χρειαστεί προκειμένου να προβληθούμε…
Δεν υπάρχει η συλλογική προσπάθεια που απαιτεί ένας τέτοιος θεσμός .
Με ρωτούσαν το τελευταίο καιρό πολλοί συνάδελφοι για το θέμα του Ο.Α.Ε.Ε , τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τον ασφαλιστικό φορέα και τι θα κάνουμε γι αυτό…. ΚΆΝΑΜΕ την συνάντηση εεεεε και ???????? αυτοί που ρωτούσαν δεν ήρθαν !!!!!
Σύλλογος σημαίνει μετέχουμε όλοι με ιδέες , με δράσεις , με την φυσική μας παρουσία όταν αυτή χρειάζεται..σύλλογος είναι ΟΜΆΔΑ!!!!!!
Εκλέγουμε το Δ.Σ. και άστο να τρέχει να βγάλει το φίδι από την τρύπα για λογαριασμό όλων ????????
Αρνούμαι λοιπόν να ασχοληθώ με άλλες δράσεις του συλλόγου διότι είναι θέμα αξιοπρέπειας και σεβασμού στον εαυτό μου και στον χρόνο μου .
Της Έφης Δεμιρτζόγλου,αντιπροέδρου του Ε.Σ.Ω.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.