Η “Πολιτεία με όραμα” καλεί να τον κ.Μαπίτσιο να ειναι πιο προσεκτικός

Ενώ οι μισθωτοί, όπως φυσικά και όλοι οι πολίτες της χώρας μας, βιώνουν την αγωνία για το αύριο, ο κ. Μαπίτσιος με την εμφάνισή του στο δημοτικό συμβούλιο μας εξέπληξε δυσάρεστα με την πρότασή του και χωρίς η παράταξή στην οποία ανήκει και ήταν υποψήφιος της να τον επαναφέρει στην τάξη, φαίνεται ότι χάνει έτσι την αίσθηση της πραγματικότητας. Πιστεύει λοιπόν ο εν λόγω κύριος ότι οι γέφυρες και οι λακκούβες στον δρόμο, που σίγουρα είναι οι προτεραιότητες της διοίκησης γιατί είναι η καθημερινότητα των δημοτών, έχουν μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ύπαρξη, καλώντας τον Δήμαρχο να μην πληρωθούν οι μισθοί των υπαλλήλων και με τα χρήματα αυτά να προβεί σε έργα.
Το δυσάρεστο αυτό σκηνικό που ζήσαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο του κ. Παπακωνσταντίνου, το μόνο που μας προκαλεί είναι αμηχανία, γιατί αν φτάσουμε σαν άνθρωποι να βάζουμε τα άψυχα πάνω από την ανθρώπινη υπόσταση, τότε αυτή η κοινωνία δεν έχει μέλλον.
Μέχρι τώρα δυστυχώς από την παράταξη τους έχουμε συνηθίσει στα εύκολα, στα εύπεπτα συνθήματα και διαχωρισμούς. Εμείς σαν Πολιτεία με Όραμα πιστεύουμε ότι η κοινωνία βρίσκεται μπροστά, ότι εκείνη οδηγεί, ζητώντας λύσεις για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι το πρώτο μας μέλημα είναι ο άνθρωπος. Γι αυτό λοιπόν ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
πολιτεια με οραμα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.