Η Ρένα Αντωνιάδου και η Στέλλα Ίννου στην ΕΝΑ

Ρένα Αντωνιάδου και Στέλλα Ίννου στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ)

Η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου και πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.Ειρήνη (Ρένα) Αντωνιάδου και η τοπική σύμβουλος της Δ.Ε. Ωραιοκάστρου Στέλλα Ίννου αποτελούν τα νέα μέλη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).

Η ΕΝΑ εδώ και τρία χρόνια με την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, με εκδηλώσεις για την την ανάπτυξη της κάθε περιοχής, για την επόμενη μέρα στη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σήμερα έχει ξεπεράσει τα 300 αιρετά μέλη σε κάθε μέρος της Ελλάδος.
Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) καλωσορίζει τις κυρίες Ειρήνη (Ρένα) Αντωνιάδου και Στέλλα Ίννου , τονίζοντας για άλλη μια φορά την παρεμβατική της παρουσία σε κάθε περιοχή της χώρας, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, επιτυχημένους επαγγελματίες και επιστήμονες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και όπου θα συνεχίσει να επιδιώκει την αναπτυξιακή προοπτική των τοπικών κοινωνιών, να αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους προς όφελος της προόδου και της ανάπτυξης, για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.