Η υπέροχη ιστορία ενός μικρού αγοριού με αυτισμό και του σκύλου του

Η υπέροχη ιστορία ενός μικρού αγοριού με αυτισμό που μαθαίνει να ανοίγεται στους άλλους χάρη στον σκύλο του

Τα σκυλιά γίνονται συχνά πλήρη μέλη της οικογένειας. Είναι υπέροχοι σύντροφοι στη ζωή, στους οποίους τα μέλη του σπιτιού μπορούν να βασίζονται ανά πάσα στιγμή. Στο νομό Χάμσαϊρ (Ηνωμένο Βασίλειο), ένας σκύλος με το όνομα Φερν έγινε ο καλύτερος φίλος του Λέον, ενός μικρού αγοριού με αυτισμό.

Ο ερχομός του Κόκερ Σπάνιελ άλλαξε τη ζωή του μικρού αγοριού. Μέχρι τα 4 του, δεν έβγαιναν λόγια από το στόμα του. Ο Leon Kirby-Bulner δεν μιλούσε και δεν έκανε οπτική επαφή με άλλους. Δεν αλληλοεπιδρούσε με κανέναν και φαινόταν κλεισμένος σε έναν κόσμο απρόσιτο για τους κοντινούς του.

” Αλλά όταν γνώρισε τη Φερν ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά ” , είπε η μητέρα του στο Daily Mail . « Είχε μια λάμψη στα μάτια του που δεν είχαμε ξαναδεί. ”

Οι γονείς έγιναν μάρτυρες μιας εξαιρετικής μεταμόρφωσης. Χάρη στο ζώο, μόλις άνω των 3 ετών, ο Leon άρχισε να βγαίνει από το περίβλημα του.

Μια εξαιρετική φιλία

Η Φερν και ο Λέον έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι στον κόσμο. Έχουν πλέξει έναν μοναδικό και άφθαρτο δεσμό . Κάνουν απολύτως τα πάντα μαζί. Το σκυλάκι βοήθησε το αγόρι να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή του και να ανοιχτεί στον έξω κόσμο.

Η Φτέρη , περισσότερο από μια πιστή φίλη ζωής, είναι κατά κάποιον τρόπο ο σωματοφύλακας του Λεόν . « Τον βοηθά να ηρεμήσει, φυλάει τις σκάλες για να μην τραυματιστεί, μπαίνει ανάμεσα σε αυτόν και στο πάτωμα όταν προσπαθεί να χτυπήσει το κεφάλι του και συνήθως του φέρνει ηρεμία όταν χρειάζεται », εξήγησε ο μπαμπάς.

Ο ίδιος και η σύζυγός του έδωσαν το παρατσούκλι στο παιδί τους Mancub από τον Mowgli στο The Jungle Book .

Όπως και ο «μικρός άνθρωπος» που μεγάλωσε σε μια αγέλη λύκων, ο Λέον ανακάλυψε τον κόσμο των λέξεων χάρη σε έναν σκύλο. « Επικοινωνεί πολύ καλά τώρα και συνομιλεί ασταμάτητα », αποκάλυψε η μητέρα του. «Η σκυλάκι άλλαξε εντελώς τη ζωή του Μανκούμπ. ”

Η οικογένεια δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες του αχώριστου δίδυμου στα κοινωνικά μέσα. Τη σελίδα τους στο Facebook, Μαζί όλα είναι βολικά , ακολουθείται πάνω από 6.000 άτομα μέχρι σήμερα.

Εμπνευσμένοι από τη δική τους εμπειρία, οι Hayley και Karsten Kirby-Bulne r αποφάσισαν να βοηθήσουν άλλα παιδιά με αυτισμό. Για να το κάνουν αυτό, συγκεντρώνουν κεφάλαια προκειμένου να τους δώσουν σκύλο υπηρεσίας.

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός ζώου είναι πολύτιμη.

pet-sitting.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.