Η ώρα του ημιτελικού για το κύπελλο ΕΠΕΣΘ

Πέρσι, στις 24/4/2016 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού άφηνε πίσω της την ομάδα της Ακ.Πρωταθλητών Πεύκων στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, και περίμενε τον αντίπαλό της για τον τελικό.
IMG_8822
Οι φίλοι της ομάδας ενθουσιασμένοι από την εκπληκτική αγωνιστική εμφάνιση και τις επιτυχίες της ομάδας φώναζαν από τη μία πτέρυγα της κερκίδας “Πρωτάθλημα” και από την άλλη “Κύπελλο” προσδοκώντας στο double, Πρωτάθλημα Τοπικής και Κύπελλο ΕΠΕΣΘ. Δυστυχώς η πιο έμπειρη ομάδα του Πειραματικού είχε διαφορετική άποψη στον Τελικό Κυπέλλου την 14/5/2016.
Αυτή τη φορά το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ θα είναι ο αντίπαλος του Μυγδονιακού στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο του Ν.Βότση την Τετάρτη 26/4/2017 στις 21.00. Υπό διαφορετικές συνθήκες και με διαφορετικούς όρους οι εξαιρετικές σε όλα αθλήτριες του Μυγδονιακού, που δεν σταματούν να κάνουν όλους όσους ακολουθούν την ομάδα περήφανους, διεκδικούν ένα ακόμα εισητήριο για τελικό. Μετά τον τελικό του Πρωταθλήματος διεκδικούν το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ που δικαιούνται.
Όλοι μαζί στο Βότση για τα κορίτσια μας, όλοι μαζί για το Κύπελλο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.