Θεσσαλονίκης τώρα: Δύο πορείες σε εξέλιξη -Κυκλοφοριακό πρόβλημα

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πορείες διαμαρτυρίας -με απόσταση 100 μέτρων –  με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο ΑΠΘ.

Η πρώτη πορεία από φοιτητές του  της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας κινούνται επί της Εγνατίας με μέτωπο προς τα δυτικά, ενώ η δεύτερη πορεία κινείται εκατό μέτρα  πίσω από τη πρώτη κι αποτελείται από μέλη της εξωκοινοβουλευτικης αριστεράς και αντιεξουσιαστές.

Η δεύτερη πορεία άλλαξε δρομολόγιο κι έστριψε από την Εθνικής Αμύνης. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ακριβές δρομολόγιο που θα ακολουθήσουν οι διαδηλωτές.

Οι διαδηλωτές ξεπερνούν τους 2000.

Από όπου περνά η πορεία κλείνουν οι δρόμοι. Αυτή την ώρα κλειστή είναι η Εγνατία, Λεωφ. Στρατού και Εθνικής Αμύνης.

Να σημειωθεί πως ισχυρές είναι οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ, σε σύλληψη μετατράπηκε μία από τις πέντε προσαγωγές που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , όπου είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 23χρονου συλληφθέντα αφορά τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ο ίδιος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ επιπλέον τού επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περί κορονοϊού, όπως επίσης σε καθένα από τους υπόλοιπους τέσσερις προσαχθέντες.

Δείτε βίντεο και του Seleo.gr

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.