Θεσσαλονίκη:Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών σε φορτηγό

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

 Σε φορτηγό που επέβαιναν, εντοπίστηκαν

10 παράτυποι μετανάστες

 

Στη σύλληψη ανδρόγυνου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, προχώρησαν χθες (28-06-2019) αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά.

 

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 28-06-2019, στην Νέα Εθνική Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης (κόμβος Ασσήρου), αστυνομικοί των προαναφερόμενων Υπηρεσιών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός, με συνοδηγό την 20χρονη αλλοδαπή σύζυγό του, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο, στην καρότσα του οχήματος, δέκα (10) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, οι παράτυποι μετανάστες εισήλθαν από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικά ποσά προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.