Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν το πολιτικό γραφείο του Φ. Παπά –
Επίθεση και στο γραφείο του Θ. Καράογλου
Μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη, εχθές 28.2.2025, επίθεση στα πολιτικά τους γραφεία δέχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης του Φάνη Παπά και του Θεόδωρου Καράογλου.
Αρχικά γνωστή έγινε η είδηση για τον βανδαλισμό του γραφείου του κ.Παπά, το οποίο συνοδεύτηκε απο υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας.
Ο ίδιος του δημοσίευσε:
Σήμερα, την ίδια ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας διαδήλωναν ειρηνικά ζητώντας δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών, κάποιοι άλλοι επέλεξαν τη βία!
Το γραφείο μου έγινε στόχος επίθεσης από κουκουλοφόρους, οι οποίοι κατέστρεψαν τον χώρο και άφησαν συνθήματα μίσους.
Η αγωνία της κοινωνίας για λογοδοσία και δικαιοσύνη είναι απόλυτα σεβαστή.
Είναι ένα αίτημα δίκαιο, που πρέπει να απαντηθεί μέσα από τους θεσμούς και το κράτος δικαίου.
Όμως, η βία δεν φέρνει δικαιοσύνη…
Ο φόβος και οι κουκούλες δεν έχουν θέση σε μια Δημοκρατία.
Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε!
Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον διάλογο και την αλήθεια, μέσω της θεσμικής λειτουργίας της Δημοκρατίας μας.
Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται…!
Λίγο αργότερα άγνωστοι έσπασαν την πόρτα της οικοδομής του γραφείου του
κ. Καράογλου με βαριοπούλα και προσπάθησαν να φθάσουν στο γραφείο του. Στάθηκε όμως αδύνατο καθώς υπήρχε σιδερένια πόρτα στην είσοδο.
Οι άγνωστοι δεν κατάφεραν να την παραβιάσουν και αποχώρησαν.