Θεσσαλονίκη: Διχάζει την εστίαση η απόφαση για προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων

Θεσσαλονίκη: Διχάζει την εστίαση η απόφαση για προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων

Ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα σχηματίστηκαν για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, αψηφώντας την ταλαιπωρία, εγκατέλειψαν την πόλη για τις κοντινές παραλίες, κυρίως της Χαλκιδικής.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα παραλιακά καταστήματα, αφορούν στην τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας και, εκτός από συστάσεις, κλιμάκια επιβάλλουν και πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν μέχρι και την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Την ίδια ώρα, διχάζει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, η απόφαση για προνομιακή αντιμετώπιση των  εμβολιασμένων,  με τον διαχωρισμό των μαγαζιών σε covid free και μικτά.

Οι καταστηματάρχες μελετούν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση και είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για την εφαρμογή τους. Όπως επισημαίνουν, μετακυλίονται στην εστίαση αρμοδιότητες, οι οποίες δημιουργούν προβλήματα με τους πελάτες τους.

ΕΡΤ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.