Θεσσαλονίκη: Εργασίες στην Περιφερειακή Οδό, νύχτα και μέρα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Θεσσαλονίκη: Εργασίες στην Περιφερειακή Οδό, νύχτα και μέρα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνα θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες αφορούν στον καθαρισμό των φρεατίων ομβρίων υδάτων που βρίσκονται επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, από την διασταύρωση του πρώην LIDL έως την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου του 2023, με ώρα έναρξης τις 8 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

          Νυχτερινές εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά με αποκλεισμό από το ύψος του κόμβου Κ9 (Τούμπας-Τριανδρίας) έως το ύψος του κόμβου Κ11 (Πυλαίας-Πανοράματος). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου του 2023 κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.