Θεσσαλονίκη: Καταγγελία πολίτη ότι τα σκυλιά του δήμου του έφαγαν τις κότες,βίντεο

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία πολίτη ότι τα σκυλιά του δήμου του έφαγαν τις κότες

Κάτοικος των Μετεώρων Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ότι επιθετικά σκυλιά που βρίσκονται στο αμαξοστάσιο του Δήμου Παύλου Μελά και τα φροντίζει ο Δήμος μπήκαν στο κοτέτσι του και έφαγαν τις κότες του. Ο Δήμος απο πλευρά του του απάντησε να πάει να ….βάλει δικηγόρο και να του κάνει μήνυση αν θέλει.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Χαιρετώ όλους τους συντοπίτες μου δήμου Παύλου Μελά.
Έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Μένω στα Μετέωρα . 100 μέτρα πριν το αμαξοστάσιο του Δήμου Παύλου Μελά. Έχω για την οικογένεια μου ένα κοτέτσι με 20 κότες . Ο δήμος Παύλου Μελά φιλοξενεί στο αμαξοστάσιο του 4 σκυλιά που τα ταΐζει και τα στεγάζει . Αυτά τα σκυλιά αφού τα έχει ελεύθερα ήρθαν στο οικόπεδο μου έσκαψαν κάτω από το φράχτη και μου σκότωσαν όλες τις κότες και τις φάγανε . Είμαι σίγουρος πως ήταν τα συγκεκριμένα σκυλιά γιατί τα είδαν οι γείτονες. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Αν ήταν μέσα στο κοτέτσι τα παιδιά μου η κάποιος άλλος τι θα γινόταν? Και πρέπει να με αποζημιώσει κάποιος ? Δεν μου τις χάρισαν τις κότες. Με κόπο τις έκανα . Είχα κλώσσες με αυγά και ράτσες σπάνιες . Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμο και ήταν απογοητευτική . Μου είπαν να βάλω δικηγόρο για να τους κάνω μήνυση. Εν τω μεταξύ επειδή μένω εκεί κοντά οι επιθέσεις είναι πολύ συχνές σε διερχόμενους . Είτε πεζούς είτε είτε δίκυκλα και έχουν αρπάξει κόσμο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.