Θεσσαλονίκη: Καταστροφές στη Θέρμη απο την νεροποντή – Επί ποδός η Πολιτική Προστασία

Θεσσαλονίκη: Καταστροφές στη Θέρμη απο την νεροποντή – Επί ποδός η Πολιτική Προστασία

Χάος επικράτησε στο Δήμο Θέρμης έπειτα από την ακατάπαυστη νεροποντή και χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κουγιουμτζίδης Κώστας δήλωσε στο oraiokastro24  ότι τα προβλήματα που προκλήθηκαν στον Δήμο είναι σοβαρά. Οι χείμαρροι στο οδικό δίκτυο προκάλεσαν εως και υποχώρηση της ασφάλτου.
Μαζί με τους εθελοντές και την πυροσβεστική ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν ακόμη και αυτή την ώρα να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Έως τώρα η πυροσβεστική έχει προχωρήσει σε 18 απεγκλωβισμούς και συνεχίζει την άντληση υδάτων από κατοικίες.
Στις περιοχές Αγία Παρασκευή και Ταγαράδες, που δέχτηκαν το μεγαλύτερο όγκο νερού, τα χωράφια πλημμύρισαν και όσα ήταν σπασμένα έχουν υποστεί μεγάλη καταστροφή.

Τα καιρικά φαινόμενα προς το παρόν έχουν ύφεση παρόλα αυτά θα είναι σε επιφυλακή όλο το βράδυ κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας. Αύριο το πρωί θα φανούν όλες οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Έκκληση απευθύνει ο αντιδήμαρχος στους κατοίκους της περιοχής να μην μετακινούνται άσκοπα καθώς είναι επικίνδυνο αλλά δυσχεραίνουν και το έργο των αρμοδίων.

Αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα. Κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ εργάζεται για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση. Πιθανός χρόνος αποκατάστασης 23:30

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.