Θεσσαλονίκη: Κλειστή για δυο ημέρες η οδός Αγίου Δημητρίου

Θεσσαλονίκη: Κλειστή για δυο ημέρες η οδός Αγίου Δημητρίου

Κλειστή θα μείνει για ένα διήμερο, την Δευτέρα και Τρίτη, 23 και 24 Αυγούστου, η οδός Αγίου Δημητρίου λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιηθούν από συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαγκαδά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηφαιστίωνος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Λαγκαδά προς την οδό Αγ. Δημητρίου θα διεξάγεται, με την χρήση πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου των οδών Αγ. Νέστωρος, Αρκαδιουπόλεως, Κλαυδιανού, Αυρηλιανής, Ηφαιστίωνος, Αγ. Δημητρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Στεφ. Δραγούμη (προέκταση Μιχαήλ Καλού) προς την οδό Αγ. Δημητρίου θα διεξάγεται διαμέσου της Πλατείας Δημοκρατίας, Εγνατία, Καραολή και Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.