Θεσσαλονίκη: Νεαροί τοκογλύφοι εκβίαζαν και τρομοκρατούσαν τα θύματα τους (video)

Θεσσαλονίκη: Νεαροί τοκογλύφοι εκβίαζαν και τρομοκρατούσαν τα θύματα τους (video)

Τέσσερις νεαροί, ηλικίας από 21 έως 31 ετών, γόνοι εύπορων οικογενειών της Θεσσαλονίκης εμπλέκονται σε μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που διερευνά οι ΕΛ.ΑΣ. για την απαγωγή ενός 23χρονου, στον οποίο είχαν δανείσει χρήματα ως τοκογλύφοι.

Οι τοκογλύφοι έφτασαν στην απαγωγή και η ταυτοποίησή τους, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη. Οι τέσσερις δράστες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας μετά από την καταγγελία του 23χρονου θύματος. Έτσι στήθηκε μια ειδική επιχείρηση από το Σώμα Δίωξης Εκβιαστών και οι νεαροί βρέθηκαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνελήφθησαν.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, όταν ένας 23χρονος κατήγγειλε ότι μία ομάδα νεαρών τον απήγαγε, τον οδήγησε σε έρημη τοποθεσία μεταξύ Πυλαίας και Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη και τον απείλησαν με χρήση όπλου. Ο νεαρός είχε δανειστεί χρήματα από τους δράστες, αλλά δεν μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος του λόγω των τόκων.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε εναντίον τους δίωξη για αρπαγή και εκβιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ αναμένεται να οριστεί η δικάσιμος. Εντύπωση προκαλεί τέλος, ότι οι τέσσερις νεαροί επιδείκνυαν την πλούσια ζωή που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλούσαν με τα χρήματα που ξόδευαν, παρά το γεγονός ότι προέρχονται από πλούσιες οικογένειες της Θεσσαλονίκης.

ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.