Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο προστασίας επισήμων προσώπων – Ομηρίες – Δείτε σκηνές απίστευτης δράσης

Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο προστασίας επισήμων προσώπων – Ομηρίες – Δείτε σκηνές απίστευτης δράσης

 

Συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά το πετυχημένο Σεμινάριο Προστασίας Επισήμων Προσώπων (V.I.P-Oμηρίες) από το ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ με την άμεση συνεργασία και του RONIN COMBAT JU JITSU.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ όπως έγινε γνωστό από τη σελίδα του RONIN COMBAT JU JITSU θα ξεκινήσει στις 5/12/2019 kαι η διάρκεια του θα είναι 60 ώρες. Παράλληλα θα αποτελείται από δύο τμήματα, ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό με τη διδασκαλία των μαθημάτων να γίνεται αφενός στο Κέντρο Ιάσων και αφετέρου στη σχολή RONIN COMBAT JU JITSU στο Ωραιόκαστρο.

Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχουν περιορισμένες θέσεις στο σεμινάριο, με όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν να μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες στο ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ τηλ. 2310541850 & στο Email: [email protected]

 

«Τα θέματα του Σεμιναρίου»

Όπως είναι φυσιολογικό ένα σεμινάριο τέτοιας κλίμακας και μεγέθους δεν μπορεί να μην περιέχει στη διδασκαλία του τις καλύτερες μεθόδους αποτροπής αλλά και τα πιο ενδελεχή και περίπλοκα σενάρια που μπορεί να συμβούν. Οι διοργανωτές για ακόμη μια χρονιά όπως αναφέρουν στο Securitynews.gr «ετοιμάζουν εκπλήξεις και δυνατές συνεργασίες με εκπαιδευτές που έχουν αφήσει το σημάδι τους στο χώρο της ασφάλειας», ενώ παράλληλα τονίζουν «πως με το πέρας του σεμιναρίου και τη διαδικασία αξιόλογησης το αποτέλεσμα θα δικαιώσει όλους τους συμμετέχοντες».

Δείτε την ανακοίνωση του σεμιναρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναλυτικά όλα τα θέματα:

Μαθαίνοντας την τέχνη για τις δύσκολες στιγμές,αυτοάμυνα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.