Θεσσαλονίκη: Σοβαρή καταγγελία για bullying μαθήτριας – Της έκαψαν τα μαλλιά, τη χτύπησαν και ανέβασαν το βίντεο στο TikTok

Θεσσαλονίκη: Σοβαρή καταγγελία για bullying μαθήτριας –
Της έκαψαν τα μαλλιά, τη χτύπησαν και ανέβασαν το βίντεο στο TikTok

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησαν οι γονείς μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι έκαναν γνωστή μία νέα υπόθεση bullying σε Γυμνάσιο σχολείο στον Εύοσμο.

Η μητέρα της μαθήτριας Γ’ Γυμνασίου υποστηρίζει ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές και πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές σχολείου. Μάλιστα, το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η μητέρα υποστηρίζει ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού τη δεύτερη φορά, έγινε πριν περίπου δέκα ημέρες και ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα με το πρόσωπό της κόρης της αλλά και της μαθήτριας που δείχνει ότι τη χτυπάει να φαίνονται.

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μια πιτσαρία όπου ήταν πίσω από το δημαρχείο και μια άλλη κοπέλα της τραβούσε τα μαλλιά και τη χτυπούσε στο κεφάλι. Το βίντεο το τραβούσε μια τρίτη κοπέλα η οποία σε συνεννόηση με τη δράστιδα το ανέβασαν στο TikTok» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Χατζάκος.

 

Μάλιστα η μητέρα καταγγέλλει ότι έχει ενημερώσει το σχολείο αναφέροντας ότι το παιδί έχει υποστεί στο παρελθόν κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα της και συνεχείς απειλές.

 

«Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις μου ότι πέφτει θύμα, αδιαφορείτε», σημειώνει απευθυνόμενη στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.