Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 2 άτομα για το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 2 άτομα για το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα

Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού πρόκλησης σωματικών βλαβών που έλαβε χώρα πριν δύο μέρες σε περιοχή του κέντρου πόλης, οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη δύο ατόμων, αλλά και στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός ακόμη εμπλεκόμενου.

Πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό, 45χρονο αλλοδαπό (συλληφθέντες), καθώς και 35χρονο ημεδαπό (ταυτοποιημένα στοιχεία), σε βάρος των οποίων αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της 23-02-2023, σε περιοχή του κέντρου πόλης, έλαβε χώρα περιστατικό μεταξύ του προαναφερόμενου αλλοδαπού και 24χρονου ημεδαπού, κατά το οποίο ο πρώτος, με χρήση όπλου, προκάλεσε στον δεύτερο τραύμα στο δεξί πόδι. Άμεσα ο 27χρονος και ο 35χρονος με χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν στον αλλοδαπό σωματικές βλάβες, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος δύο ατόμων που προσπάθησαν να ανακόψουν την επίθεση σε βάρος του 45χρονου.

Σημειώνεται ότι, ο αλλοδαπός άντρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αναφέρεται επίσης ότι νοσηλεύεται και ο 24χρονος παθόντας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.