Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός που μετέφερε περισσότερα από 2 κιλά ηρωίνης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός που μετέφερε περισσότερα από 2 κιλά ηρωίνης

Στη σύλληψη αλλοδαπού άντρα που ενέχεται σε περίπτωση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2023), ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό άντρα να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του Νομού Μαγνησίας οπότε και τον ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (4) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 2.039 γραμμαρίων και
  • (1) δέμα κοκαΐνης βάρους 51 γραμμαρίων,

τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό τμήμα του πίνακα οργάνων (ταμπλό), οπότε και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, ο συλληφθείς ήταν μέλος κυκλώματος, με ρόλο την παραλαβή ναρκωτικών ουσιών από την Αθήνα και την μεταφορά τους σε Βόλο και Θεσσαλονίκη για την περαιτέρω διακίνηση τους.

Ο αλλοδαπός άντρας, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Βόλου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.