Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε εν ψυχρό 39χρονο

Συνελήφθη άμεσα στο πλαίσιο αναζητήσεων, 41χρονος για τραυματισμό ατόμου με πυροβόλο όπλο

Συνελήφθη έπειτα από την άμεση κινητοποίηση και τις αναζητήσεις αστυνομικών πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση τραυματισμού ατόμου με πυροβόλο όπλο.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβασης του Νόμου περί όπλων και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες χθες (21-09-2020) στη Νικόπολη, έπειτα από διαπληκτισμό που προηγήθηκε μεταξύ του 41χρονου και 39χρονου έξω από κατάστημα, ο πρώτος έβαλε κατά του δεύτερου με πιστόλι τραυματίζοντάς τον στα πόδια και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησαν επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών, κατά τις οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 41χρονος σε ταράτσα πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (68) ναρκωτικά δισκία. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων βρέθηκε και κατασχέθηκε το πυροβόλο όπλο του συλληφθέντα.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.