Θεσσαλονίκη:300 τροχονομικές παραβάσεις καταγράφηκαν μέσα σε ένα 24ωρο

Πραγματοποιήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων, του κέντρου πόλης και σε  διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων βεβαιώθηκαν περισσότερες

από 300 παραβάσεις

 

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση αδικημάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς της, και ειδικότερα για τον εντοπισμό οδηγών που δε συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. που αφορούν στην απρόσκοπτη κίνηση πεζών πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους στο κέντρο της πόλης, στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων και στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

 

Τα συνεργεία ελέγχου που συγκροτήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για το σκοπό αυτό βεβαίωσαν, κατά το προηγούμενο 24ωρο, διακόσιες εξήντα εννέα (269) παραβάσεις για παράνομες σταθμεύσεις και εννέα (9) για άλλες περιπτώσεις, εκ των οποίων (3) για μέθη, στο κέντρο της πόλης.

 

Επίσης, έντεκα (11) παραβάσεις βεβαιώθηκαν για παρόμοια αδικήματα από τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης, Λητής και Χαλκηδόνας στις περιοχές αρμοδιότητας τους.

 

Επιπλέον, στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Μοριχόβου (Λαδάδικα) βραδινές ώρες χθες βεβαιώθηκαν είκοσι επτά (27) παραβάσεις (22 σε δίκυκλες μοτοσικλέτες και 5 σε Ι.Χ.Ε.) για παράνομη στάθμευση.

 

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτους ρυθμούς.

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.