Θετική η 1η αξιολόγηση για το open mall Ωραιοκάστρου

Θετική η 1η αξιολόγηση για το open mall Ωραιοκάστρου

Θετική η πρώτη αξιολόγηση για την πρόταση του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (Open mall) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» που υπέβαλε η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

Δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ οι αποφάσεις απόρριψης συνολικά 21 πράξεων Δήμων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με τίτλο: ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Η πρότασή μας που έχει υποβληθεί με δικαιούχο τον Δήμο Ωραιοκάστρου  και συνδικαιούχο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, δεν είναι μεταξύ αυτών που έχουν απορριφθεί.

Σημειωτέο, ότι έχουμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ΕΥΔ και έχουμε ενημερωθεί ότι έχει αναρτηθεί το σύνολο των πράξεων που απορρίπτονται. Αυτό σημαίνει ότι η δική μας πρόταση δεν έχει απορριφθεί και θα βαθμολογηθεί στην επόμενη φάση αξιολόγησης.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                             Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                     Δεμιρτζόγλου Έφη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.