Θετικό κρούσμα κορονοϊου σε κατασκήνωση στην Χαλκιδική

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε μία 15χρονη που φιλοξενείτο σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από η  απολύμανση των χώρων όπου διέμενε η 15χρονη, αλλά και των εγκαταστάσεων ολόκληρης της κατασκήνωσης.  Άμεσα εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα στην κατασκήνωση και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών της 15χρονης, ενώ ζητήθηκε να τεθούν σε απομόνωσή όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του Status Fm, τα οκτώ άτομα που διέμεναν με την κατασκηνώτρια, καθώς και ομαδάρχισσα, αλλά κοινοτάρχισσα απομονώθηκαν από την κατασκήνωση, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων τους. Η κατασκήνωση συνεχίζει κανονικά τη λειτουργιά της. Να σημειωθεί ότι, η 15χρονη πήγε στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου και μετά από τέσσερις μέρες ανέβασε δέκατα. Στη συνέχεια τέθηκε σε ιατρική παρακολούθηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό.

Όλο το ρεπορτάζ από τον διευθυντή του Status Fm, Δημήτρη Βενιέρη.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.