Θρησκευτική ερώτηση σε τηλεπαιχνίδι που έδιωξε 82 διαγωνιζόμενоuς, βίντεο

Θρησκευτική ερώτηση σε τηλεπαιχνίδι που έδιωξε 82 διαγωνιζόμενоuς, βίντεο

Αρκετές φορές στον τηλεοπτικό Μονομάχου του ΣΚΑΪ τυχαίνει να έχουμε δει μία ερώτηση, άλλες φορές δύσκολη άλλες φορές φαινομενικά εύκολη αλλά με παγίδα, να εξολοθρεύει μαζικά πολλούς αντιπάλους του μονομάχου. Μία ερώτηση που μπορεί να «κοκκινίσει» δεκάδες αντιπάλους και να κάνει ακόμα και τον Χρήστο Φερεντίνο να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες το ρεκόρ ήταν 73 αντίπαλοι, ένα τεράστιο νούμερο που δύσκολα έμοιαζε να μπορεί μία ερώτηση να το ξεπεράσει, ειδικά αν η μαζική εξολόθρευση δεν έχει γίνει στα πρώτα επίπεδα που οι αντίπαλοι είναι συνολικά 100. Και όμως έγινε και αυτό αφού υπήρξε μία ερώτηση που έδιωξε μαζικά 82 αντιπάλους από τους 95 που έμεναν μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι.

Η Έλενα ήταν η Μονομάχος που στις πρώτες εύκολες ερωτήσεις του παιχνιδιού είχε διώξει 5 μόνο αντιπάλους. Όταν όμως επέλεξε κατηγορία θρησκεία η ερώτηση «Πόσα από τα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης έχουν γραφτεί από μαθητές του Χριστού» δεν περίμενε ποτέ ότι θα κοκκίνιζαν πάνω από 80 αντίπαλοί της. Εξάλλου και η ίδια δε γνώριζε την απάντηση και πήρε τη βοήθεια του 25% για να είναι σίγουρη.

Φυσικά η απάντηση είναι το 2, αφού μόνο ο Ματθαίος και ο Ιωάννης ήταν μαθητές του Ιησού. Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που αποκαλύπτεται η σωστή απάντηση και αρχίζουν να κοκκινίζουν πάνω από 80 αντίπαλοι.

Δείτε το βίντεο:

newside.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.