Ισπανίδα διοργανώτρια κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη: “Δεν ήξερα ποια μέτρα ισχύουν στην Ελλάδα”

Ισπανίδα διοργανώτρια κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη: “Δεν ήξερα ποια μέτρα ισχύουν στην Ελλάδα”

Μία Ισπανίδα φοιτήτρια21 ετών, συνελήφθη ως διοργανώτρια κορονοπάρτι, με τη συμμετοχή ακόμη 52 φοιτητών του προγράμματος Erasmus, στη Θεσσαλονίκη. Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα στους συμμετέχοντες που είναι να πληρώσουν ο καθένας τους από 300 ευρώ και η Ισπανίδα 3.000 ευρώ, η οποία οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, για να δικαστεί. Κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων περί ασθενειών, καθώς και για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η ίδια δέχτηκε να γίνει το δικαστήριό της και ισχυρίστηκε στους δικαστές ότι δεν ήξερε ακριβώς τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην Ελλάδα.

Η γειτονιά στην οδό Δοϊράνης στην Τούμπα, ξύπνησε από τον θόρυβο, γύρω στις τα ξημερώματα. Αστυνομικοί χτυπούσαν για αρκετή  την πόρτα ισόγειου καταστήματος και οι φοιτητές αναγκάστηκαν να τους ανοίξουν.

Οι νεαροί από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Ιταλία, διοργάνωσαν ολονύχτιο πάρτι σε αυτό το ισόγειο κατάστημα που φιλοξενεί εκδηλώσεις φοιτητών Erasmus.

Στον ίδιο χώρο, πάντως, οργανώθηκε κορονοπάρτι και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, πάλι από φοιτητές του ίδιου προγράμματος και είχε κληθεί και πάλι η αστυνομία για να το διαλύσει.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.