Κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκες αυτά τα Χριστούγεννα – Μπορούμε να είμαστε δίπλα τους

Κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκες αυτά τα Χριστούγεννα – Μπορούμε να είμαστε δίπλα τους

Έρχονται Χριστούγεννα….Και όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που λόγω covid έχουν σταματήσει να εργάζονται, η είναι σε αναστολή εργασίας , υπάρχουν οικογένειες στα πρόθυρα της πείνας ….
Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για όσους έχουν πληγεί λόγω covid μετά από απόφαση των μελών έχει αναλάβει η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά αλληλέγγυος στους πληγέντες της Πόλης μας λόγω covid η Ομάδα μας συγκεντρώνει από σήμερα Δευτέρα 30/11/20 και έως Κυριακή 20/12/20 ανθρωπιστική βοήθεια.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες, εταιρείες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρνουν στην 2η Βάση μας Εθνικής Αντιστάσεως 2 . Τ.Κ 56122 Μενεμένη στο πάρκο των Προσκόπων κατόπιν επικοινωνίας στο κινητό 6947402553 ή με μήνυμα στην Σελίδα της ομάδας, δείτε εδώ.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας η Ομάδα  είναι στην διάθεση σας να έρθουν να τα παραλάβουν οι ίδιοι τους, σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο ασφαλείας(ανέπαφη παραλαβή ) .

Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται είναι τα ακόλουθα:

Τρόφιμα μακράς ανάλωσης (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα,χαρτικά,απορρυπαντικά ,μάσκες,….. ).

Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες συμπολίτες μας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς.
Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη, την ανιδιοτελή προσφορά και την αγάπη για την κοινωνία.
Ο εθελοντισμός εκφράζεται με πολλούς τρόπους, ο καθένας από αυτούς με τη δική του φυσιογνωμία και μέθοδο δράσης.

Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.