Και άλλο host spot,”υγειονομική βόμβα”,λύνεται με ένα καπάκι χλωρίνης” δείτε τι ειπώθηκε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 1/9/16, έντεκα μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,με θέμα “σχολεία-μετανάστες”.
Η απουσία της αντιπολίτευσης ήταν η πρώτη διαπίστωση που προκάλεσε αρνητικά σχόλια απο το κοινό
20160901_211308
20160901_213937
σε αντίθεση με το παρόν που έδωσαν οι πολίτες
20160901_212634
Στην εισήγησή του ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση απλά ανακοινώνει τις αποφάσεις της χωρίς καμία ενημέρωση,σχεδιασμό και συνεργασία με τους δήμους. Η απόφαση να χρησιμοποιηθούν τα σχολικά κτήρια καθημερινά για περίπου 22.000 χιλιάδες παιδιά μεταναστών και προσφύγων απο τις 14:00 ες τις 18:00,ώρες που λειτουργεί ακόμη το ολοήμερο σχολείο,ενισχυτική διδασκαλία και διάφορα προγράμματα.
Σαν “βόμβα” έσκασε στην αίθουσα συνεδριάσεων η είδηση της κινητοποίησης της κυβέρνησης για την δημιουργία νέου host spot κοντά στο ξενοδοχείο DI TANIA και αυτό στην Συμμαχική οδό.
Η απόφαση που πάρθηκε στο συμβούλιο ήταν οτι ο δήμος θα ενημερώσει την κυβέρνηση ότι δεν δέχεται την χρήση των σχολικών μονάδων για την διδασκαλία αυτών των παιδιών και σε περίπτωση που δεν εισακουστεί θα προχωρήσει ο δήμος με τους πολίτες σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Παρουσιάστηκε η κατάσταση μέσα στα host pot απο πολίτη που εργάζεται εκεί,τοποθετήθηκαν πολίτες που εργάστηκαν στον τομέα και της υγείας και είπαν ότι κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει και ότι η προστασία των παιδιών θα καλυφθεί αν υπάρχει καθαριότητα τόσο απλή όσο η χρήση της χλωρίνης σε ποσότητα τόση όσο ενα καπάκι,τοποθετήθηκε η ένωση γονέων,ο εμπορικό σύλλογος και ο δημοσιογράφος κ.Βενιέρης ως προβληματισμένος κάτοικος Ωραιοκάστρου. Φυσικά και δεν έλειψαν οι εντάσεις.
Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε τις απόψεις που ακούστηκαν στην αίθουσα.

vendo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.