ΚΑΙ τα στεφάνια θα πληρώσουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων;

Καταγγελία δέχθηκε το oraiokastro24 από γονέα για την υποχρέωση των συλλόγων Γονεων και κηδεμόνων να προβούν στις αγορά των στεφάνων για την 25η Μαρτίου:
“Σήμερα έλαβα ενημέρωση από την Διευθύντρια του Σχολείου μου ότι ο Δήμος δεν θα πληρώσει τα στεφάνια για την κατάθεση της 25ης Μαρτίου,δείτε την σχετική ενημέρωση:
<<Θέμα: «Παραγγελία στεφανιών για την επέτειο της 25ηςΜαρτίου» Σας παρακαλούμε εάν επιθυμείτε να καταθέσετε στεφάνι στην επέτειο της 25ης Μαρτίου να μας ειδοποιήσετε εγγράφως ως και την Δευτέρα 16/03/2015 στο fax: 2310695495 προκειμένου να σας βάλουμε στο πρόγραμμα της 25ηςΜαρτίου. Η παραγγελία για τα στεφάνια πρέπει να γίνει από εσάς. Τα έξοδα τους βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Η κατάθεση στεφανιών θα γίνει στις 10:45 το πρωί της 25ης Μαρτίου. Τα στεφάνια πρέπει να τα φέρετε στο Ηρώων. Σας ευχαριστώ. Με εκτίμηση Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού,Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Αταμιάν Μπέδρος-Εσάη >>

και καλεί τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να πληρώσουν. Τους συλλόγους Γονεων και κηδεμόνων που πληρώνουν εδώ και πολλά χρόνια όσα εντάσσονται στις υποχρεώσεις του Δήμου απέναντι στα σχολεία:χαρτί τουαλέτας-απορρυπαντικά-φωτοτυπικό χαρτί-βάψιμο αιθουσών και πολλά πολλά ακόμη!
Οι σύλλογοι Γονεων και κηδεμόνων έχουν ελάχιστα έσοδα τα οποία χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των σχολείων αλλά όχι για να καλύψουν τα αυτονόητα που ο Δήμος παίρνει τα σχετικά κονδύλια!!
Αν αυτά τα αυτονόητα τα κάλυπτε ο Δήμος τότε καμία αντίδραση δεν θα υπήρχε για την κάλυψη των στεφάνων από τους συλλόγους,αλλά δεν υπάρχει!!
Αν και πάντα έβλεπα το κόστος για το στεφάνι πολύ μεγάλο ,παρόλα αυτά το θεωρώ τιμή σε αυτούς που θυσιάστηκαν και απαραίτητη παιδεία στα παιδιά μας.
Μια ερώτηση όμως μου γεννιέται μόλις μία μέρα μετά την εκδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας .
Είναι πιο μπροστά στις προτεραιότητες του Δήμου να τιμήσει σε ανοικτή εκδήλωση την κατά τα άλλα πολύ συμπαθή, κα Μπακατσέλου σε μια εκδήλωση που παραπέμπει σε άρτο και θέαμα παρά να συνεχίσουμε την παράδοση σε εκδηλώσεις των σχολείων;
Πραγματικά θλίβομαι με τέτοιες κινήσεις και τις θεωρώ καταστροφικές και για τον τόπο μας αλλά και για την χώρα μας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάρτηση του προβληματισμού μου”
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.