Και ως δια μαγείας, τα έργα στη Θεσσαλονίκης ξανάρχισαν (φωτό)

Πείτε μας καχύποπτους πείτε μας περίεργους  αλλά μην μας χαρακτηρίστε κακεντρεχείς. Δεν φταίμε εμείς.
τρεις εβδομάδες πρίν με αυτήν εδώ την ανάρτηση σας κάναμε γνωστό ότι κάποια έργα στην οδό Θεσσαλονίκης είχαν σταματήσει εδω και ένα μήνα κι ενώ δεν υπηρχε κάτι σε μηχάνημα εργάτη ή εργαλείο ο δρόμος παρέμεινε κλειστός. τότε λέγαμε ότι εάν η τωρινή διοίκηση του δήμου έπεσε έξω στο χρονοδιάγραμμα της και ήθελε να υπάρχουν έργα την περίοδο των εκλογών θα φανεί. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές κι ενώ ο δρόμος (το ρεύμα ανόδου) παρέμεινε κλειστό για έναν μήνα ενώ όχι μόνο εργάτης αλλά ούτε…φτυάρι δεν είχε απομείνει στο σημείο, τα έργα ξανάρχισαν.(φωτο)

20140513_113735

 

Ενω δηλαδή άρχισαν τον Μάρτιο, σταμάτησαν στις αρχές Απριλίου, ξανάρχισαν 12 Μαίου για να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση κάποιου αγωγού. Όπως μάθαμε το πότε θα τελείωσει το έργο είναι αρμοδιότητα του εργολάβου που το έχει αναλάβει. Δεκτό. Κι ο εργολάβος οπως επίσης μάθαμε μπορεί να το παραδώσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Κι αυτό δεκτό. Όμως ενώ οπως σας είχαμε γράψει και στην προηγούμενη ανάρτηση ο εργολάβος ξεκίνησε το έργο μόλις άρχισε η προεκλογική περίοδος, το προχώρησε και κάποια στιγμή τα μάζεψε κι έφυγε για να εμφανιστεί ένα μήνα και πλέον μετά, παραμονές εκλογών ενώ θα μπορούσε να το είχε τελειώσει στα μέσα Απριλίου μας κάνει να αναρωτιόμαστε. Δεν τον ελέγχει κανείς; Εκτός κι εάν όλοι στον δήμο ασχολούνται με τις εκλογές. Γιατί όμως κάτι μας λέει ότι το έργο, και η ταλαιπωρία των πολιτών, θα τελειώσει το αργότερο την ερχόμενη Κυριακή; Θα δείξει που λέγαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση μας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.