Καλημέρα Ελλάδα: Βγήκε θετικός στον COVID κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Καλημέρα Ελλάδα: Βγήκε θετικός στον COVID κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν σήμερα Τρίτη οι τηλεθεατές της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, καθώς αντί για τον Γιώργο Παπαδάκη, τους καλημέρισαν ο Παναγιώτης Στάθης με τον Νίκο Ρογκάκο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε μετά σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι του, εξηγώντας πως η απουσία του οφείλεται στο ότι στην οικογένεια του συμπαρουσιαστή του, Γιώργου Γρηγοριάδη, βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης βρέθηκε και ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό σε rapid test που έκανε το πρωί της Δευτέρας. Ωστόσο, το μοριακό τεστ που έκανε αργότερα βγήκε αρνητικό. Έτσι, για λόγους πρωτοκόλλου, όλη η ομάδα του “Καλημέρα Ελλάδα” απουσιάζει από το πλατό, μέχρι να διαπιστωθεί ότι ο συνεργάτης τους Γιώργος Γρηγοριάδης δεν είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Στην οικογένεια του Γιώργου Γρηγοριάδη είχαμε ένα κρούσμα. Νόσησε το παιδάκι του, το οποίο είναι μια χαρά. Ο Γιώργος έκανε όλα τα απαραίτητα test, τα οποία βγήκαν αρνητικά, έτσι αποφάσισε χθες να είναι στην εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τον είδαμε να δυσκολεύεται λίγο και έκανε rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Ο Γιώργος έφυγε για να κάνει μοριακό test. Όλοι εμείς κάναμε rapid και μοριακά test μετά την εκπομπή τα οποία βγήκαν αρνητικά. Ο Γιώργος κάνει μοριακό και αργά το βράδυ βγαίνει αρνητικό. Επειδή όμως έχει κρούσμα στο σπίτι του, σήμερα θα κάνει ένα ακόμα μοριακό test για να βεβαιωθούμε ότι δεν νοσεί. Επειδή είμαστε όλοι πολύ κοντά στον Γιώργο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, αύριο θα είμαστε όλοι εκεί», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η εκπομπή μεταδίδεται, έτσι, σε μια υβριδική μορφή, όπως γινόταν και κατά τη διάρκεια του πρώτου λόκνταουν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.