καλοκαιρινά μουσικά βράδια στον κήπο του Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Η Ενοριακή Νεανική Εστία και η Γυναικεία Χορωδία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μια πρωτότυπη μουσική εκδήλωση, μια βραδιά που θα θυμάστε για πολύ καιρό, μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.
Σας προσκαλούμε στην προβολή σε γιγαντοοθόνη της εκπληκτικής συναυλίας του διεθνούς φήμης ιταλού τραγουδιστή Andrea Bocelli που δόθηκε στο μαγευτικό θέρετρο της Ιταλικής Ριβιέρας, στο Portofino. Η συναυλία μεταδόθηκε σε πρώτη παγκόσμια προβολή το Φεβρουάριο του 2013 σε επιλεγμένους χώρους πολιτισμού της Ευρώπης και μεταξύ άλλων στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής. Πρόκειται για μια πανδαισία ήχου και εικόνας, με γνωστά τραγούδια και μελωδίες από όλο τον κόσμο καθώς και ένα μοναδικό duet-έκπληξη με τον Andrea Bocelli και την Edith Piaf, το οποίο παρουσιάζεται με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Όλη η μουσική διανθίζεται με τα υπέροχα πλάνα από το Portofino, καθώς η συναυλία δόθηκε στο λιμανάκι, στον γραφικό όρμο της Ιταλικής Ριβιέρας.
Τη συναυλία εξασφάλισε και παρουσιάζει στο κοινό του Ωραιοκάστρου η Νεανική Εστία και η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis, στον καταπράσινο Κήπο της Εκκλησίας μας, σε μια μοναδική βραδιά, την Πέμπτη 19 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ. Το εισιτήριο ανέρχεται στα 3 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ένα ποτήρι κρασί για να απολαύσετε και γευστικά τη μελωδική εμπειρία.
Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται με την υποστήριξη:
• Κτήμα Καμάρα, Δημητρίου Κιουτσούκη, επισκέψιμο οινοποιείο βιολογικής γεωργίας που εδρεύει στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου. Τηλ. 23410 64980
• Υπηρεσίες εστίασης Alsos catering του κ. Γιάννη Συμεωνίδη. Τηλ. 6932 237612
• Φαρμακείο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, στην πλατεία Μελισσοχωρίου. Τηλ. 23940 31900
• Εκτυπώσεις Τσιτιρίδη, τηλ. 2310 692392, στο Ωραιόκαστρο.
• Δήμος Ωραιοκάστρου.
Πληροφορίες http://www.facebook.com/events/700223593394987/?ref_dashboard_filter=upcoming
ekklisia

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.