Καλοκαιρινές γιορτές παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλοκαιρινές γιορτές παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ

Μια ακόμη δημιουργική σχολική χρονιά έφτασε σχεδόν στο τέλος.
Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά των δομών της ΔΗΚΕΩ μας ευχήθηκαν «Καλό καλοκαίρι» μέσα από τις όμορφες γιορτές που παρουσίασαν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

Παιδικός Σταθμός Δρυμού
«Ένα ταξίδι στον κόσμο»

image
image
image

Τα παιδιά του σταθμού μας ταξίδεψαν παρέα με τις μουσικές των χωρών που επισκέφτηκαν. Αφετηρία του ταξιδιού το Μεξικό, η Βραζιλία, η Κίνα, η Ισπανία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ιταλία και φτάνοντας στην Ελλάδα μας χάρισαν ένα υπέροχο συρτάκι.

Κ.Δ.Α.Π. Ωραιοκάστρου
«Γίνε μαζί μου παιδί»

Με το κάλεσμα «Γίνε μαζί μου παιδί» τα παιδιά του ΚΔΑΠ χόρεψαν και τραγούδησαν παρέα με τις μητέρες τους. Στη συνέχεια διασκέδασαν με παιχνίδια φυσικής αγωγής. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στον κόσμο του ΚΔΑΠ και να απολαύσουν την έκθεση δραστηριοτήτων του.

image
image
image

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Παιδικός Σταθμός Λητής
΄΄Ελληνικός Κινηματογράφος΄΄

Τα παιδιά του σταθμού με σκηνικό το παραδοσιακό καφενείο, μας παρουσίασαν μια μουσικοχορευτική παράσταση με αγαπημένους ηθοποιούς όπως Παπαμιχαήλ, Βουγιουκλάκη,Φωτόπουλο,Αυλωνίτη, Καραγιάννη,Τζανετάκο,Βουτσά, τσιγγάνες και χορεύτριες.

image
image
image

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Παιδικός Σταθμός Μελισσοχωρίου
΄΄Καλώς τον Κύριο ΚΟΚ΄΄

…Όταν στο δρόμο βγείτε τον ΚΟΚ μην παραβείτε. Τα φανάρια να κοιτάτε, το δρόμο όταν περνάτε…μας τραγούδησαν τα παιδιά του σταθμού. Οδηγοί, τροχονόμοι ,ποδηλάτες μας παρουσίασαν καθημερινές στιγμές κίνησης στους δρόμους παρέα με τους φωτεινούς σηματοδότες .

image
image
image
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κ.Δ.Α.Π. Λητής
΄΄…Ώρα για παιχνίδι…΄΄

΄΄Τέλος το σχολείο…Ώρα για παιχνίδι!!! ,φώναξαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ (Λητής) και το διασκέδασαν με τη ψυχή τους ! Έπαιξαν χαρτοπόλεμο, έσκασαν μπαλόνια, άπλωσαν την μπουγάδα, γέμισαν μπουκάλια με χρωματιστό νερό, έπαιξαν αυγοδρομίες ,ζωγράφισαν και άλλα πολλά!

image
image
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Με εκτίμηση Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΚΕΩ ΗΛΙΑΣ ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.