Καμία ανοχή απο την ΑΝ.Α.Σ.Α στην ανομία – Πλήρη διαφάνεια ζητάει απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου

Καμία ανοχή απο την ΑΝ.Α.Σ.Α στην ανομία – Πλήρη διαφάνεια ζητάει απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου

Αναφορικά με ανάρτηση στο διαδίκτυο του κ. Ν.Παπαδόπουλου , Αντιπροέδρου ΔΕΥΑΩ : «Εγώ είχα ενημερώσει προεκλογικά τις παρατάξεις », προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι ουδέποτε είχαμε προεκλογικά  ενημέρωση ή επαφή μαζί του για τα καταγγελλόμενα από τον κ. Δ. Ιωσηφίδη, την κακοδιαχείριση και τις ανομίες που έλαβαν χώρα στην λειτουργία της ΔΕΥΑΩ.  Επαναλαμβάνουμε ως δημοτική παράταξη καμία ανοχή στην ανομία.

Εξάλλου όλες τις αιτιάσεις που προβάλει με σκοπό την προάσπιση της θέσης του μπορούσε να τις παρουσιάσει δια ζώσης ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και να απαντήσει στα καταγγελλόμενα ώστε να υπάρξει και αντίλογος, γεγονός που απέφυγε.

Επιμένουμε να υποστηρίζουμε ότι ήταν  ατυχής τουλάχιστον η επιλογή-επιμονή του Δημάρχου Π.Τσακίρη να συμμετέχει εκ νέου στην Διοίκηση της ΔΕΥΑΩ ο πρώην πρόεδρος . Επαναλαμβάνουμε την απόφαση μας να απευθυνθούμε για ουσιαστικό έλεγχο στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για ολες τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου μας σε βάθος 10ετίας, ώστε το «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» να αποκτήσει πραγματική υπόσταση.

Επιδίωξη μας η προάσπιση των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και των χρημάτων των συνδημοτών μας μέσα από την νομιμότητα και την πλήρη διαφάνεια.

Η σχετική τοποθέτηση της ΑΝ.Α.Σ.Α στο δημοτικό συμβούλιο απο τον επικεφαλή Παντελή Σκαρλάτο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.