Καταγγελίες για προκλητική χρήση υπηρεσιακού οχήματος

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που δέχθηκε το oraiokastro24 για παράνομη και προκλητική χρήση υπηρεσιακού οχήματος απο αντιδήμαρχο του δήμου Ωραιοκάστρου.
Οι πολίτες καταγγέλουν τις πάμπολλες φορές που είδαν και μερικοί φωτογράφισαν το συγκεκριμένο όχημα έξω απο συγκεκριμένο κατάστημα στο Παλαιόκαστρο και μεσημεριανές και απογευματινές και βραδινές ώρες.
image
image
Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο οποίος μας δήλωσε τα εξής:
“Σας ενημερώνουμε ότι το υπ΄ αριθμόν ΚΗΗ1878 όχημα του Δήμου Ωραιοκάστρου ανήκει στην Πολιτική Προστασία και είναι σε υπηρεσία όλο το 24ωρο.Επίσης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου Κος Κουφουνάκης Μιχάλης είναι εκ του νόμου μέλος της Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος για την Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου.
Λόγω της καθημερινής ενημέρωσης της Πολιτικής Προστασίας και επειδή καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήμασταν στην πράσινη και πορτοκαλί κλίμακα λόγω καύσωνα, γίνονταν περιπολίες στο περιαστικό δάσος Ωραιοκάστρου ανά 2 ώρες με το ανωτέρω όχημα μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας.
Σας επισυνάπτουμε την Απόφαση Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Έγκρισης Οδήγησης Υπηρεσιακών Οχημάτων.
image
image
image
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ “

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.