Κικίλιας “Οι επόμενοι δύο μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι”,βίντεο

Κικίλιας “Οι επόμενοι δύο μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι”,βίντεο

“Βρισκόμαστε μέσω μίας παγκόσμιας επιδημικής κρίσης με περίπου 112.000 κρούσματα σε παραπάνω από 100-110 χώρες. Η Ελλάδα με 84 κρούσματα, τα 56 εκ των οποίων συνδέονται με γκρουπ ταξιδιωτών, δίνει τη μάχη του περιορισμού της διάδοσης της νόσους.

Παρ’ όλο που η νόσος είναι ήπια, έχει μεγάλη μεταδοτικότητα και γι’ αυτό βάζει σε κίνδυνο ευπαθείς ομάδες, ανθρώπους με χρόνια νοσήματα, όπως καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες, αναπνευστικές ανεπάρκειες, ογκολογικούς ασθενείς. Ποιοι άλλοι κινδυνεύουν; Οι ηλικιωμένοι, οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας. Είναι υποχρέωσή μας και καθήκον όλων μας η προστασία των ευπαθών ομάδων. Εκεί δεν χωρά καμία ανευθυνότητα. Δεν μπορεί να υπάρχει “κάνω ό,τι θέλω” και αγνοώ τις οδηγίες του κράτους και κυρίως των ειδικών. Ζητώ από τις ευπαθείς ομάδες να κάτσουν σπίτι τους. Ζητώ απ’ όσους έχουν συμπτώματα γρίπης να παραμείνουν στο σπίτι. Να περιορίσουν τις μετακινήσεις του στις απολύτως απαραίτητες. Ζητώ απ’ όλους μεγαλύτερη υπευθυνότητα για να περιοριστεί η διάδοση της νόσου στη χώρα μας. Οι επόμενοι δύο μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι”.

 

vendo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.