Κινηματογραφική ληστεία στο Ωραιόκαστρο

Φτάσαμε να ζούμε στο σημείο που οχι απλά να φοβάσαι να μείνεις μόνος στο σπίτι αλλά να φοβάσαι να είσαι στον επαγγελματικό σου χώρο απογευματιάτικα!
Επτά η ώρα το απόγευμα,σε κεντρικότατο κατάστημα στο Ωραιόκαστρο μπαίνει “κυρία” με τον ρόλο της πελάτισσας. Ο ιδιοκτήτης την εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο ώστε να καλύψει τις ανάγκες της για το προϊόν που ενδιαφερόταν.
Η “κυρία” με μοναδικές ικανότητες αρπάζει οτι είχε σταμπάρει και τα κρύβει πάνω της. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει αντιληφθεί τίποτα και εξακολουθεί να της δειγματίζει τα προϊόντα του. Στο τέλος η “κυρία” ζητά λίγο χρόνο να το σκεφτεί και να πάει να φέρει χρήματα και αποχωρεί απο το κατάστημα.
Ο ιδιοκτήτης ξεκινά να συμμαζεύει το κατάστημά του και κάτι όμως δεν του αρέσει…..μπαίνει στην διαδικασία να ξεκάρει στις κάμερες ασφαλείας την συναλλαγή του με την “κυρία”. Και εκεί τα βλέπει όλα!
Αυτόματα κλείνει το κατάστημά του και βγαίνει έξω για την καταδίωξη της.
Και την βρήκε!
Ζήτησε πίσω τα προϊόντα του και στην αρχή η “κυρία” αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ..τα έστρεψε και άρχισε να επικαλείται οτι είναι άρρωστη,οτι δεν νιώθει καλά και ζήτησε συγχώρεση!
Ο ιδιοκτήτης πήρε τα προϊόντα του και έδωσε τέλος στο σκηνικό.
Το Ωραιόκαστρο είναι μια περιοχή που είναι στο στόχαστρο των ληστών.
Σχεδόν καθημερινά γίνονται αναφορές για κλοπές σε σπίτια,σε καταστήματα ακόμη και στους δρόμους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.