Κοζάνη: 15χρονος πυροβόλησε κατά λάθος φίλη του

Κοζάνη: 15χρονος πυροβόλησε κατά λάθος φίλη του

Παρολίγον τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαρειά Κοζάνης, όταν, από λάθος,15χρονος νεαρός πυροβόλησε συνομήλικη φίλη του με αεροβόλο όπλο. Η βολίδα πέτυχε την 15χρονη στο στήθος και φέρεται να την έχει τραυματίσει, με την κοπέλα να μεταφέρεται άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στο χωριό, φυσικά, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ την όλη υπόθεση χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, λόγω και της ηλικίας των εμπλεκομένων, η Ασφάλεια Κοζάνης.

Από το νοσοκομείο Κοζάνης, στο ΑΧΕΠΑ η 15χρονη

Το πρωί της Κυριακής, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση βολίδας, η οποία έχει «σφηνώνει» στον πνεύμονά της, χωρίς, ωστόσο, η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στο χωριό της Κοζάνης επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ την όλη υπόθεση χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, λόγω και της ηλικίας των εμπλεκομένων, η Ασφάλεια Κοζάνης.

kozanimedia.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.